Képgaléria

Határon átnyúló hálózatépítés - Budapest - projektzáró konferencia

Budapesten került sor a „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából" elnevezésű EU támogatásból megvalósult projekt záró konferenciájára, a Magyar Kultúra Alapítvány székházában, a budai várban október 20-án.

Határon átnyúló hálózatépítés - Budapest - képzés

A Budapesten megrendezésre kerülő, sorrendben negyedik képzés zárta a Szövetség a Közös Célokért és a Puskás Tivadar Közalapítvány által közösen szervezett képzéssorozatot, mely a „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából" projekt keretében valósult meg. Az utolsó képzésre 2010. október 18-19-én került sor Budapesten, a Magyar Kultúra Alapitvány székházában.

Határon átnyúló hálózatépítés - Rozsnyó - képzés
Rozsnyón, a Rákóczi Magyar Ház adott otthont a harmadik képzésnek, a képzés-sorozat és tréning a határon átnyúló kapcsolatok építéséhez (Elméleti és gyakorlati oktatás), amely a „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából" projekt keretében, 2010. október 4-5-én.
Határon átnyúló hálózatépítés - Miskolctapolca

Miskolctapolcán folytatódott a képzés-sorozat és tréning a határon átnyúló kapcsolatok építéséhez (Elméleti és gyakorlati oktatás), amely a „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából" projekt keretében valósult meg 2010. szeptember 28-29-én a Hotel Fortunában.

Határon átnyúló hálózatépítés - Dunaszerdahely - 2010. szeptember 13-14

A Szövetség a Közös Célokért társulás és a Puskás Tivadar Közalapítvány szervezésében Dunaszerdahelyen a Termálparkban kétnapos képzést tartottak az Európai Unió társfinanszírozásával a Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló „Határon átnyúló hálózatépítés a közös érdekek felismerése céljából" című projekt keretében.

Határon átnyúló hálózatépítés - Somorja - 2010. május 27.
A Szövetség a Közös Célokért szervezésében 2010. május 27-én került sor Somorján „A Kárpát-medencei gazdasági tér – a régiófejlesztés forrásai" című képzésre, amely az Európai Unión belül megvalósuló határon átnyúló együttműködésékre fókuszált.
Határon átnyúló hálózatépítés - Somorja - 2010. április 9.
Somorján, 2010. április 9-én az egykori malom felújított épületének konferenciatermében került sor arra a szakmai konferenciára, megbeszélésre, melyen a Szövetség a Közös Célokért bemutatta a jelenleg futó Európai Uniós pályázatát.
Határon átnyúló hálózatépítés - Dialógusok 2010

„Értékmegőrzés az oktatásban és a közművelődésben“ címmel valósult meg 2010. január 14-15-én a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai és Közművelődési Intézet szervezésében a Dialógusok konferencia.

Powered by Phoca Gallery