Slide background
Slide background
Slide background

Közvetlen uniós források

A 2014–2020-as időszakban az Európai Unió költségvetése 960 milliárd eurót tervez fejlesztési programok támogatására fordítani. Az összeg legnagyobb része, 631 milliárd euró, közvetett uniós forrás, melyet a nemzeti kormányokon keresztül fordítanak strukturális fejlesztésekre az elmaradottabb régiókban.
A közvetlen uniós források általi támogatások nagyságát 143 milliárd euróra tervezik. Erre a pénzre az EU valamennyi tagországából lehet pályázni.
A Magyar Fejlesztési Központ a sikeresség érdekében – magyar nyelven – mindenki számára elérhető, naprakész, és felhasználóbarát pályázati információs rendszert hozott létre a www.palyazatokmagyarul.eu címmel. Az internetes felületen rendszerezetten, tematikusan és nem utolsósorban könnyen kereshető módon tájékozódhatnak az érdeklődők. A 17 program 9 témacsoportba osztva rendszerezi a kiírásokat, de innen egyenes a kapcsolat az angol nyelvű eredetire is.
A pályázói kedv fokozása érdekében létrehozta a www.nyeromagyarok.eu oldalt, melynek célja a sikeres „brüsszeli" pályázók, pályázatok bemutatása.